Hi ! WelcOme tO my offical blOg . Da tengOk2 da ? Jangan lupa fOllOw taw . Tak mau pOwn tak pa , i dOn't care . Nak like pOwn tak pa . hehe . Finally , thanks fOr visiting my blOg . I hOpe yOu enjOy and please cOme again . tQ . (:

Saturday, 24 December 2011

FUNNY+SAD

expr:id="post-body-" + data:post.id>
(jawap . jangan tak jawap pulak)

haa ? na taw apa yang aq nak cita ari nih . ok . meh sini . jangan berambus lagi taw . stay je kat blOg nih and baca entry ari nih sampai abis taw . ari nih aq nak letak videO yang funny+sad . nak taw videO apa yang aq nak letak . sat2 aq nak uplOad jap . tunggu taw . i'll be right back later . 


ok . i'm back . haa ? apa ? hmpa tak sabar nak tengOk videO uh . sat la . nak uplOad bukannya lama pOwn . ok2 . kalau nak tengOk , jangan la marah aq . nanti aq tak letak baru taw . fine2 . aq nak uplOad la nih . wait a minute . smile . (:


Hmpa da tengOk ka belOm ? kalau da tengOk mesti hmpa rasa macam yang aq habaq kan . mula2 mesti hmpa rasa sedih sebab tikus tu mati kan . eleh ! tengOk tak abis lagi dah nangis . cuba tengOk sampai habis dulu . baru hmpa taw cita dia macam mana . sebelum tu , peringatan daripada aq : please dOn't cry befOre yOu watching until the ending ok . 

TengOk abis da ? ok2 . mesti hmpa paras sebab tengOk tikus tu kan ? haha . mula2 aq tengOk pOwn paras gak . macam tu punya tikus pOwn ada ka ? kalau ada tikus macam uh , aq rasa kalau pasang perangkap tikus pOwn tak mati maa . sungguh pandai tikus nih berlakOn kan ? 

ok la . kalau da tengOk tu . nak like ? of cOurse bOleh . ikOt suka hmpa la . aq tak halang langsung . bukan tangan aq yang nak tOlOng tekan buttOn like tu but yOu all . hehe . ok cita aq da abis . k bubye . (:

Friday, 23 December 2011

I'M SOO TIRED TODAY !

expr:id="post-body-" + data:post.id>


Sebelum start cerita . hmpa kena jawap salam dulu nOwh ! xbek kalau xjawap salam orang . t  berdOsa ! hehe . ctah nih na cita ke x ? ala2 , jangan la marah . aq saja na bagi panjang ayat nih . sebab uh saja cita lambat2 . jangan marah nah . smile like this (: . k thanks because yOu smile like that .

Ok la . i'm begin my stOry k . aq penat bukan wat pa pOwn . juz dOk update blOg nih la . walaupun aq da update blOg nih . tapi xcantik macam hmpa punya la . nih yang sedih nih . :'( .

Don't be sad ok . i never give up la . t aq nak update blOg nih tiap2 ari . tapi nak tunggu blOg aq lawa macam hmpa pnya , lambat lagi la . hehe . aq xleh nak update selalu sebab internet suka wat gila . sampai aq pOwn naik gila macam internet uh . aq da tada cita pacal nih da . but aq na tanya hmpa pacal meOw at atas uh . cOmel x ? da x cute macam aq . haha . t mesti da yang mengata at aq sebab aq tanya macam uh . aq xkesah . tapi hmpa jangan kutOk belakang nah , kalau na kutOk tu kutO depan2 la . aq xsuka orang macam uh .

~berehat sebentar bersama kit kat~
Wah ! sedapnya kit kat nih . haipp ! jangan sentuh aq punya kit kat la . hmpa juz bOleh tengOk ja sampai terliur air liur uh . haha . ala aq gurau je la . aq nih bukan jahat cangat sampai xmau bagi hmpa kit kat yang sedap nih kan . hmpa nak ka ? nah , ambik la . hehe . kalau aq da bagi tu jangan lupa ucap tima kaseh pulak yea . ermm . aq da xlarat na menaip sebab aq na tengOk cita kartun la . hehe . k bubye . (:

Wednesday, 21 December 2011

HUH ! PENATNYA .

expr:id="post-body-" + data:post.id>
assalamualaikum . welcOme yea . haha . penatnya aq ari nih .lama btOy na update blOg nih . tengOk blOg aq nih . da lawa cikit . haha . aq nih sula pasan cikit yea . kalau hampa na kutuk , kutuk dalam aty taw . banyak da aq tukaq . tgOk cursOr aq . da jadi len la , siap berkilau2 lagi . hehe . memang susah na update blOg kn . kalau fesbuk na update punya la senang . setakat bOh emel , pastu update la dia . ermm . tak larat da na update sebab da lama buat tu la buat nih la . k bubye . (:

Tuesday, 20 December 2011

ANTARA FESBUK DENGAN BLOG

expr:id="post-body-" + data:post.id> assalamualaikum . hi2 . ari nih first time aq na tulis panjang2 sikit . mesti hampa tertanya-tanya pasal tajuk uh kn ? aq cuma na tulis ja at blOg nih . saja na bagi panjang cita . haha . cam nih la , pada pendapat hampa , antara fesbuk ngan blOg mana lagi ramai yang guna , hah ? aq cuma gitau ja but dOn't terasa la . hehe . aq tengOk fesbuk tu ramai yang guna tapi depa dOk add orang ja pandai tapi tudia la , bukan na tegOr orang pOwn . setakat na penuhkan friend list tu wat pa ? tada reja ka .

~ berehat sebentar bersama kit kat ~ haha . saja ja . tengah pikir na tulis pa . jangan marah nah . hehe .

pasal blOg pulak la . blOg nih best la gak . tapi tudia la , na kena hias dulu sebab na kena bagi cantek . macam aq nih xda bapa pandai cangat na hias blOg nih sebab tu blOg aq xberapa na lawa cangat cam hampa . hehe . but i really2 want tO make my blOg pretty like yOur blOg . besa la orang baru na belajaq la katakan . ermm . tataw da na taip pa at cini . hah ! baru dapat idea . hehe . blOg nih orang jarang na bukak , sO kita bOley la na luahkan perasaan kita at cini . haha .macam geram ngan seseOrang tu ka . bOley la lepaskan at cini . ok la . sampai cini je la aq na taip . idea ta banyak cangat la . haha . k bubye . (:

Sunday, 11 December 2011

expr:id="post-body-" + data:post.id> perghh !!! lma btOy xbka blOg nh , sOwy r , ctah sja2 wt blOg nh , sbb 2 jarang bka 2 , ermm , xtw da na ckp pa ,

Thursday, 6 October 2011

BDK BRU BLAJQ

expr:id="post-body-" + data:post.id> hello ! sitah bdk bru blajq wt blog nh , sO rjen2 la jd fOllOwer sitah k , :D