Hi ! WelcOme tO my offical blOg . Da tengOk2 da ? Jangan lupa fOllOw taw . Tak mau pOwn tak pa , i dOn't care . Nak like pOwn tak pa . hehe . Finally , thanks fOr visiting my blOg . I hOpe yOu enjOy and please cOme again . tQ . (:

Saturday, 24 December 2011

FUNNY+SAD

expr:id="post-body-" + data:post.id>
(jawap . jangan tak jawap pulak)

haa ? na taw apa yang aq nak cita ari nih . ok . meh sini . jangan berambus lagi taw . stay je kat blOg nih and baca entry ari nih sampai abis taw . ari nih aq nak letak videO yang funny+sad . nak taw videO apa yang aq nak letak . sat2 aq nak uplOad jap . tunggu taw . i'll be right back later . 


ok . i'm back . haa ? apa ? hmpa tak sabar nak tengOk videO uh . sat la . nak uplOad bukannya lama pOwn . ok2 . kalau nak tengOk , jangan la marah aq . nanti aq tak letak baru taw . fine2 . aq nak uplOad la nih . wait a minute . smile . (:


Hmpa da tengOk ka belOm ? kalau da tengOk mesti hmpa rasa macam yang aq habaq kan . mula2 mesti hmpa rasa sedih sebab tikus tu mati kan . eleh ! tengOk tak abis lagi dah nangis . cuba tengOk sampai habis dulu . baru hmpa taw cita dia macam mana . sebelum tu , peringatan daripada aq : please dOn't cry befOre yOu watching until the ending ok . 

TengOk abis da ? ok2 . mesti hmpa paras sebab tengOk tikus tu kan ? haha . mula2 aq tengOk pOwn paras gak . macam tu punya tikus pOwn ada ka ? kalau ada tikus macam uh , aq rasa kalau pasang perangkap tikus pOwn tak mati maa . sungguh pandai tikus nih berlakOn kan ? 

ok la . kalau da tengOk tu . nak like ? of cOurse bOleh . ikOt suka hmpa la . aq tak halang langsung . bukan tangan aq yang nak tOlOng tekan buttOn like tu but yOu all . hehe . ok cita aq da abis . k bubye . (:

No comments:

Post a Comment