Hi ! WelcOme tO my offical blOg . Da tengOk2 da ? Jangan lupa fOllOw taw . Tak mau pOwn tak pa , i dOn't care . Nak like pOwn tak pa . hehe . Finally , thanks fOr visiting my blOg . I hOpe yOu enjOy and please cOme again . tQ . (:

Friday, 23 December 2011

I'M SOO TIRED TODAY !

expr:id="post-body-" + data:post.id>


Sebelum start cerita . hmpa kena jawap salam dulu nOwh ! xbek kalau xjawap salam orang . t  berdOsa ! hehe . ctah nih na cita ke x ? ala2 , jangan la marah . aq saja na bagi panjang ayat nih . sebab uh saja cita lambat2 . jangan marah nah . smile like this (: . k thanks because yOu smile like that .

Ok la . i'm begin my stOry k . aq penat bukan wat pa pOwn . juz dOk update blOg nih la . walaupun aq da update blOg nih . tapi xcantik macam hmpa punya la . nih yang sedih nih . :'( .

Don't be sad ok . i never give up la . t aq nak update blOg nih tiap2 ari . tapi nak tunggu blOg aq lawa macam hmpa pnya , lambat lagi la . hehe . aq xleh nak update selalu sebab internet suka wat gila . sampai aq pOwn naik gila macam internet uh . aq da tada cita pacal nih da . but aq na tanya hmpa pacal meOw at atas uh . cOmel x ? da x cute macam aq . haha . t mesti da yang mengata at aq sebab aq tanya macam uh . aq xkesah . tapi hmpa jangan kutOk belakang nah , kalau na kutOk tu kutO depan2 la . aq xsuka orang macam uh .

~berehat sebentar bersama kit kat~
Wah ! sedapnya kit kat nih . haipp ! jangan sentuh aq punya kit kat la . hmpa juz bOleh tengOk ja sampai terliur air liur uh . haha . ala aq gurau je la . aq nih bukan jahat cangat sampai xmau bagi hmpa kit kat yang sedap nih kan . hmpa nak ka ? nah , ambik la . hehe . kalau aq da bagi tu jangan lupa ucap tima kaseh pulak yea . ermm . aq da xlarat na menaip sebab aq na tengOk cita kartun la . hehe . k bubye . (:

No comments:

Post a Comment