Hi ! WelcOme tO my offical blOg . Da tengOk2 da ? Jangan lupa fOllOw taw . Tak mau pOwn tak pa , i dOn't care . Nak like pOwn tak pa . hehe . Finally , thanks fOr visiting my blOg . I hOpe yOu enjOy and please cOme again . tQ . (:

Tuesday, 20 December 2011

ANTARA FESBUK DENGAN BLOG

expr:id="post-body-" + data:post.id> assalamualaikum . hi2 . ari nih first time aq na tulis panjang2 sikit . mesti hampa tertanya-tanya pasal tajuk uh kn ? aq cuma na tulis ja at blOg nih . saja na bagi panjang cita . haha . cam nih la , pada pendapat hampa , antara fesbuk ngan blOg mana lagi ramai yang guna , hah ? aq cuma gitau ja but dOn't terasa la . hehe . aq tengOk fesbuk tu ramai yang guna tapi depa dOk add orang ja pandai tapi tudia la , bukan na tegOr orang pOwn . setakat na penuhkan friend list tu wat pa ? tada reja ka .

~ berehat sebentar bersama kit kat ~ haha . saja ja . tengah pikir na tulis pa . jangan marah nah . hehe .

pasal blOg pulak la . blOg nih best la gak . tapi tudia la , na kena hias dulu sebab na kena bagi cantek . macam aq nih xda bapa pandai cangat na hias blOg nih sebab tu blOg aq xberapa na lawa cangat cam hampa . hehe . but i really2 want tO make my blOg pretty like yOur blOg . besa la orang baru na belajaq la katakan . ermm . tataw da na taip pa at cini . hah ! baru dapat idea . hehe . blOg nih orang jarang na bukak , sO kita bOley la na luahkan perasaan kita at cini . haha .macam geram ngan seseOrang tu ka . bOley la lepaskan at cini . ok la . sampai cini je la aq na taip . idea ta banyak cangat la . haha . k bubye . (:

No comments:

Post a Comment